ett litet

2011-02-28 | 19:51:40
gläjdeskutt tar jag nu, då jag ser att ni blir fler unika läsare för varje dag :)


från ingenstans..

2011-02-28 | 19:31:21

från ingenstans kom min lycka..blev bara så glad, vet inte varför!

På tal om något helt annat, viska montera upp badkarsskötbordet, då vi sa börja använda tvättlappar istället för våtsrvetter, helt sjukt vad det kan lukta illa om an använder våtservetter. Berättade att det luktade illa på bvc och hon trodde också att det va de, att vi ska använda tvättlappar istället.

Verkar heller inte som att jag kommer kunna få mina mini-piller denna månaden heller (skulle börjat på dom nu, men mensen kom)...så de blir till nästa gång, men Bettan sa att dom va slut i hela landet & kommer inte förens om en månad. Va fan liksom? Hoppas inte att det är så.

Nu tänker jag sluta skriva på detta inlägg, får frispel på vårat tangentbord!!


Mamma-bebis fika.

2011-02-28 | 18:51:22
Blev hembjudna till Kim och henne bebis Emy idag, fikade med dom andra mammorna. Dock stannade vi inte så länge, skulle till bvc. Men hade hur trevligt som helst den tiden vi va där, tack för en mysig fika!

Va på bvc, Leo fick sina vaccinationer, den första sa han inte ett knysst..den andra började han stört gråta av. Jag trodde att han skulle bli hängig och gnällig, men ikke. Han ligger i soffan och tittar på tv :) Frågade även Leos sköterska på bvc idog om det här med tv tittande. Tycker dom om att titta, så är det okej sa hon..så jag lyssnar på henne & mig själv :) Leo vägde idag 6060g & mätte 61,5cm lång :) Hans vikt kurva går rakt ner nu, så ska tillbaka om två veckor för en vägning till, hoppas på det bästa!

Imorgon är det tid för babyrytmiken, och sen en tur till S mormor & morfar.

Tror även att det blir shopping imorgon eller på onsdag för min del :) GILLAS!
Är väldigt trött idag, så det blir sängen tidigt! Släng gärna in fler kommentarer & berätta om er själv..ni som läser min blogg:D kram!


idag har Leo på sig ett set i storlek 62, detta fick han utav sin farmor & farfar i julklapp :)

Godmorgon världen!

2011-02-28 | 07:52:23
Igår hade jag inte tid att blogga, tid & tid..jag sov ju till 15 och sen va vi borta hela dagen. Middagen stod inte på bordet förens 22.30, så jag vill kalla det nattamat. Hade massor att fixa efter maten, så kom inte i säng förens 03.00, och nu gick jag upp ca sju idag.

Som folk kanske har sett på facebook så ska familjen på äventyr idag, vad tänker vi inte berätta...det kommer "som ett brev på posten" kan man säga :). Efter detta ska jag & lilleman hem till Kim & Emy, för en fika med dom andra mammorna. Blir inte så länge jag stannar, måste till bvc med lilleman för en extrakontroll.

I veckan har vi även tid för vaccination för lilleman, och jag ska även träffa en barnpsykolog denna veckan tror jag det va. Full rulle heeela veckan, eller hela Mars kanske jag ska skriva?


Första bilden är en "ögonblicksbild", tagen från en video när han satt & snackade i babysittern. Bild två är då lite av storhandlingen igår, footprinten ska vi fixa imorgon, för då blir lilleman tre månader. Och jag blekte mitt hår inatt, rekomenderar den färgen! Färgen kommer från märket Depend, även kända för att göra nagellacken ;)

Gäsp..

2011-02-27 | 15:32:47

Gick och la mig åtta imorse, och vaknade nyss. JAG ÄR DÖDSTRÖTT!! Men när jag har vaknat till liv ska vi storhandla, har ingenting hemma.

Drömde föresten att jag skulle ha ett barn till, och att jag va inne på förlossningen helt SJÄLV. Jag va öppen tio centimeter, dock fick jag åka hem igen för att invänta regelbundna värkar..HAHA! Men det som är sjukt är att jag kände smärtan, sammandragningarna i sömnen..hade kanske ont i magen :)

nu ska jag klä mig & packa lillemans skötväska, HEJ!


tid att sova..

2011-02-27 | 06:41:29
klockan börjar närma sig sju, och jag tänkte gå och lägga mig..ska snart upp igen, lilleman vaknar om 2h kanske :) Jag har varit uppe hela natten, så jag lär vara dödstrött imorgon..men har en del att fixa imorgon.

Så ni får ha det så bra, "natti natti" ♥


Mitt hjärta..

2011-02-27 | 04:12:01

slår för mina två prinsar, Sebastian & Leo ♥


Nelly.com

2011-02-27 | 00:58:01
Skulle igentligen sytt en egen klänning till Leo, men är rädd att det kommer bli dåligt gjort eller så kommer jag bara ställa för höga krav på mig själv, så blir jag besviken för att jag inte hann eller klarade det. Så istället klickade vi hem en nu i veckan, och det tog bara ynka två dagar sen damp det ner en avi. Denna snabba leverans fick vi av nelly.com, tackar så mycket!

Som ni ser har även designen blivit ny här, och den fixade Natta till mig..väldans snällt!

Tittade nyss på Due date med älskling, haha den måste bara ses..grymt bra! Annars idag har vi inte gjort ett smack, jag har inte lyft ett lillfinger idag, SKÖNT! Får vila upp mig för allt som ska komma skall. Nu denna veckan som kommer har jag fullt upp, fika barnvagnsgänget, bvc tre 3ggr och en liten sammankomst för mig ska vi hinna med i helgen. Mja, så en hektisk vecka framför mig. Sen fyller min mamma 45år, detta sker den 7mars...och jag fyller år den 12mars..händer massa..så den veckan kommer det bli kalas osv. Sedan är det lungt en vecka, sen är det tid för dop och då är det full rulle igen :/
Mars månad är alltid så hektisk, jag är alltid stressad och känner att jag alltid har saker att göra. :) Man lever bara en gång.

Nej, ni får ursäkta om detta inlägg blev lite rörigt..men jag är trött & orkar inte skriva igentligen. Natti


som vanligt har han kräk på sina kläder :) och tröjan har åkt upp en bit!

Dopklänningen!

2011-02-26 | 20:47:52


Lillemans klänning har kommit, nu ska vi bara hämta ut den också :)

kommentera, så länkar jag er!

2011-02-26 | 19:09:34
Kommentera detta inlägg, så länkar jag till eran sida i min blogg :)

HEMNES SÄNGSTOMME!

2011-02-26 | 14:59:03
Jag börjar tröttna lite på våran sängstomme och har funderat länge på om jag vill sälja den..både ja & nej. Så det det får jag fundera mer på!


Omföderska?

2011-02-26 | 00:35:06
Hur suttit och läst lite om kvinnor som föder hemma, läste då en artikel i expressen, barnmorskan som förlöste mig hade fått några frågor om att föda hemma.

Även om jag någon gång kommer bli omföderska, så kommer jag aldrig vilja föda hemma. Känns mycket säkrare att föda på sjukhus. Som hon sa där, "läkarna vill ha kontroll", ja om inte läkarna så vill jag ha kontroll över situationen. Och det har jag inte hemma, på sjukhus finns där all läkarvård jag hade behövt. Och eftersom att jag hade en hemsk förlossning och en hemsk tid efter, så kommer jag vilja föda på sjukhus igen.

Tänkte skriva en kort berättelse om tiden efter BB, jag mådde verkligen dåligt, jag trodde ett tag att jag skulle dö. Ett inlägg om det kommer om någon dag!


bild 1: Min mage, 11v efter förlossningen. Bild 2 & 3: Mina prinsar som jag älskar mest i hela världen!

jag som trodde..

2011-02-23 | 13:55:08
att våren snart va här, tjing där fick jag..snön har trillat ner från ovan i två dagar nu, och det ogillas mycket. Dock ska jag inte klaga, för innan vi vet ordet av det, ja då är sommaren här, och då längtar jag bara efter vintern & kylan. Ja, jag är inte mer än en människa, eller en typsik svensk kanske jag ska kalla det.

Jag och S satt och pratade om sommaren, denna sommaren kommer bli så himla kul. Vi planerar redan för hur mysigt det kommer va på campingen i Ystad med Leos farmor & farfar, vart vi ska åka på utflykt osv, som en riktigt familj. Vi har pratat om att åka till någon djurpark, då Leo är så pass "gammal" till att uppskatta det. Förra året va vi på Ölands Djurpark (jag & S). Vi hade det super, en heldag bara för oss själva, tittade på djur & badade. Så detta året tänkte vi kanske Skånes Djurpark. Någon som har varit där? Jag va där med skolan för mååånga år sedan, så kommer inte ihåg så mycket! Skara sommarland? Hur är utbudet där? En sak jag vet vi ska till iaf, vi ska till Ängelholm, min föredetta bostadsort när jag va liten. Där ska vi till hembyggdsparken, kommer ihåg så glad man va varje gång man gick dit där. Eftersom att man bodde i Ä-holm så va man där rätt ofta, när man fick.

Innan längtade jag bara till att min lille bebis skulle komma ut ur "boet", magen dvs. Nu är han här, och jag tycker att han växer för fort, men jag längtar tills han kan sitta själv, ja allt det dära som tillhör bebisåldern. Känner mig lyckligt lottad som har en sådan snäll bebis som vi. Han säger inte mycket, han skriker när han vill ha mat, det är enda gången. Så när folk skriver om att dom har det jobbigt med skrikandes bebis osv..då förstår jag hur bra vi har det :)

I fredags va jag hos läkaren igen med Leo, han hade inte gått upp ett endaste gram, exakt på g:et va det. Så vi fick en ny tid, nu i måndags, vi va där..dock hade Leo bara gått upp 30g över helgen (han hade precis ätit)..inte riktigt nöjda, men eftersom att han inte är undernärd så va dom hyffsat nöjda:) Men fick lite info om hans reflux, vad vi ska hålla koll på osv. Vi ska tillbaka om sex veckor. Nu ska vi gå och väga honom vart annan vecka på BVC, dock har jag inte fått tag på sköterskan på BVC och fått en tid, pust.

Nu vaknar Leo, höres senare!


hihi, helt chockad som vanligt;)

Nya pic!

2011-02-17 | 18:32:52

sega läsare :)

2011-02-17 | 12:21:43

Ja som jag ser är ni många som läser, dock uppdaterar jag inte så ofta..då jag inte kommer på något att blogga om! Ni kan väl komma med frågor? Tips om vad jag kan blogg om? Något ni vill veta..ja osv! Lämna nu en kommentar!! :)


syster, jag & mariann :)


RSS 2.0