Tonight

2010-05-29 | 20:55:43
Lite fortsättning på inlägget back on track.

Jag antar att pappa ej "vågat" svara på mina sms som jag skickat iväg, ett sms va på fem sidor. Där fick han veta att man verkligen inte gör så! Jag kan inte sluta tänka på att han/dom faktiskt har ljugit för mig, en lögn som pågått i ett år. Helt sjukt, han ni inte några som helst skuldkänslor? Kan ni ha lite medkänsla för att jag faktiskt tycker att ni är skyldiga mig något jävligt stort? EN JÄVLA URSÄKT!!! Inte ens en ursäkt har jag fått, och ni ska föreställa min "familj"? Jag är absolut inte arga på alla barnen som har fått vara tysta om detta, och dessutom mått dåligt över att ingen sagt något till mig. Är det inte sjukt att ni vuxna lägger över något sånt stort på era barn? Sånt ska ni vuxna kunna sköta själva. Och ja, jag har mage till att sitta här och yttra mig om hur ni ska behandla era barn, det är definitivt inte rätt, så ni gör..förstår ni det? Vi syskon hade kunnat bli ovänner för detta, är det de ni vill igentligen? Asch, PAPPA jag tycker att DU ska ta dig i kragen och skicka iväg ett sms...för jag tror inte att du förstår hur dåligt jag mår över att du gör om samma misstag åter igen! Jag har sagt till dig tusen ggr, hur många ggr ska jag behöva säga det?

Nog om detta stora jävla misstag dom gjort, är man så korkad så får man stå sitt kasst.

Idag vaknade jag klockan sju och va pigg, men somnade om lite lätt..vaknade halv nio igen av att min mobil ringde. Tror faktiskt att det var farmor som ringde mig..men när jag ringde tillbaka nu ikväll, så va där ingen som svarade. Hon som alltid svarar i telefonen, så nu blev jag orolig. Jag menar hon är 80år, och hon mår allt sämre (säger hon till mig). Hoppas att jag får tag på henne imorgon.

Jag och sebbe tog en tur ner till stan innan för att handla lite kläder till vårat hjärta i magen. Handlade bas kläder och jag hittade världens sötaste morgonrock som jag vill ha. Men sånt får vi vänta med att köpa. Nu är sebbe inne i Malmö och roar sig med sina vänner, och jag sitter här själv..tänkte snart gå upp och plocka undan sen blir det tv.

Hej svej!

Nu så!

2010-05-28 | 13:44:20


Här har vi då min mage, v14+2 ..så nu fick mina läsare som dom ville.

Back on track

2010-05-28 | 08:58:53
Har inte uppdaterat på evigheter, har inte haft tid..jo tid har jag men ingen ork. Och just nu har jag något att skriva.

Vart ska jag börja? Jo, igår när jag va hos pappa...råkade nog Myh försäga sig till mig att dom varit på Kreta förra sommaren. Tänkte inte mer på det, tills hon frågade mig varför inte jag va med? Jag bara: -Vaaa? När va ni där. Då berättade hon att alla hade varit med på Kreta förra sommaren. Där satt jag som ett fån och förstod inte till en börjar att alla faktsikt hållt det hemligt för mig i ett år. Ska det föreställa ens familj, eller?
När pappa lämnat mig vid tåget skickade jag iväg ett sms till honom och frågade honom varför dom varit på Kreta utan mig..och dessutom utan att säga något. Fick till svar (jag fattar mig kort här): - Delvis mitt fel...när jag insåg hur många vi skulle bli så hade jag glömt dig..det är mitt fel. Och om det är till någon tröst så har vi planerat att åka nästa sommar till Rhodos.

Där blev jag ännu mer arg, hur i helvete kan man åka alla till Grekland...utan att ta med alla sina barn? Nej här glömmer vi en unge till höger och vänster. Och dessutom hålla det hemligt för mig?! Och nej, det är ingen tröst att ni hade tänkt åka nästa sommar, för nästa sommar har jag ett barn på 6mån och tänker inte åka flygplan då, synd om bebis. Och dessutom skrev pappa att han tänkte att det kanske inte var hela världen...då jag varit mycket utomlands med syrran och André. Vaaa? Ursäkta, vad sa du? Det är resor jag betalt själv, ingen annan. OchJOOOOO, det är hela världen...för så gör man inte!! ALLA ELLER INGEN! Förstår inte hur ni alla kunnat gå bakom ryggen och att stackars barnen ska råka fösäga sig. Och dom andra barnen inte vågar säga något till mig, ingen vill säga något. Förstår ni inte att ni har gått bakom ryggen på mig och behndlat mig som skit just nu? Jag accepterar inte det. Och det kanske inte va så att ni glömde mig, ni kanske va för snåla? För när vi åkte till High Caparall (stavning)...då fick jag betala allt själv...precis allt! Men nu vill inte jag träffa dig på ett tag, och jag hoppas att du kan förstå det...för jag är djupt sårad. Ni ska föreställa en familj, en familj sviker inte.

Okej, nu har jag fått ut vad jag ville..ingentligen hade jag velat skrika på någon. Och ursäkta om inlägget kanske blev lite rörigt, men jag är så upprörd.

Nu hade jag tänk gå ner och slänga i en maskin tvätt..senare ska jag iväg till Trelleborg..over and out!

RSS 2.0