behövs nog lite uppdatering

2009-04-30 | 11:39:01

Som sagt, nu har jag fullt upp med mitt "nya" liv, nej men som ni förstår så pendlar jag ner till Arlöv varje dag. Sjukt segt men det får gå.

Idag ska jag sova hos älsklingen, kommer bli så mysigt, idag är det exakt 1v sedan vi sov tillsammans:)

Jag har tänkt på det, KOMMER DET ALDRIG NÅGON NY MUSIK?! Jag dör så uttråkad jag är på "circus, mayhem, 50cent osv", kan det liskom inte komma något nytt? Det spelas samma låtar på radion om&om igen!

Valborg idag då, inget speciellt med det om man säger så.

Hugs
Alexis


André, min goa kusin <3


Komma iordning!

2009-04-26 | 09:13:30
Ja, snart har jag kommit iordning på rummet, har haft fullt upp hela helgen. Hade kalas igår för Pontus eftersom att han fyller år idag.

Idag ska vi fixa med det sista, plocka ner massa grejor i källaren osv.

Nu ska jag äta frukost.

Hugs
Alexis


Tjofräs!

2009-04-24 | 13:39:35
Nu har jag fullt upp, plockar ihop grejor i lådorna samtidigt som jag håller koll på min fläskpannkaka i ugnen, den ser väldigt god ut :)

Vilka läser min blogg?

hugs
Alexis


utanför vårt fönster innan idag:/
branden i Östra Hamnen

Helsingborgare!

2009-04-23 | 18:23:58
Imorgon flyttar jag till Helsingborg, flyttar hem till Moster Anna. Kommer saknar André sjukt mycket, men man får ju se det positivt, det kommer gå bättre för mig i skolan och det kommer verkligen bli bättre mellan mig och André. Man hinner sakna varandra och kanske blir nykära igen, vem vet.

I dag har jag passat syrrans hund, så söt "lille" Fabbe är! Jag va uppe på vinden och plockade ner grejor som jag skulle ha, tog ca 2h...fy för säger jag! Nu har jag bara lagat mat och käkat. När André kommer hem ska vi ta en sväng till IKEA.

Imorgon är det redovisning, hum undrar hur det kommer gå för jag har inte ens läst klart boken. Helt ärligt så har jag inte läst mer än 2kap :/

Uppdaterar imorgonkväll.

Hugs
Alexis


Mina nya skor från H&M
(kommer i slutet av maj)

Skoldag

2009-04-22 | 07:29:47
Usch, va lika trött som björnen i dag, skolan idag kommer bli så dryg. Nu på morgonen börjar jag 09.10 och har tråk engelska fram tills 11.30. Svenskan på eftermiddagen brukar vara helt okej, har ju en bra lärare :)

Iaf, ibland retar jag mig att man bor i en liten lägenhet, annars hade jag köpt tvättmaskin för länge sedan!
Det börjde så här, skulle leta fram ett par trosor..plötsligt kom jag på att jag typ hade 2par kvar! Min värsta mardröm :)
Sprang upp till tvättstugan för att boka en tid, då hände det...finns inte en endaste tid förens på Lördag eftermiddag! Vaaa?! Funderade på att betala "fröken tvättare" en liten slant om jag hade kunnat få den tiden. Men jag är en liten fegis. Eftersom att vi bor i en bostadsrätt så brukar ju dom flesta ha tvättmaskin i lägenheterna, men ikke! Inte just denna veckan,...sånt kan jag bli sur över. JUST, när jag behöver en tid så finns där inga?!

hugs
Alexis



 Lillasyster & jag i Köpenhamn

Utbildningen

2009-04-21 | 13:42:20
Som nästan alla vet så hade jag ju bestämt mig för att plugga till barnskötare, men jag känner att det inte är riktigt min grej, så att säga. Tänker på detta varenda dag nu, men det ordnar sig. Tror att jag ska läsa handel eller turism, lite mer min grej.

På tal om något helt annat så ska jag gå och lägga mig tidigt idag. Syster har ju flyttat till Kävlinge, hon är inneboende med Jonas nu. Iaf, varit uppe till klockan 01.00-02.00 ca, inte speciellt kul när man ska upp vid 05.00 :)

André, om du läser detta så vill jag bara att du ska veta att jag älskar dig av hela mitt hjärta!

våran snäcka på bilden

Clean

2009-04-21 | 10:41:34

Nu gäller det, maxa volymen, ta tag i dammsugaren för att ta en tango :).

PUMP UP THE JAM!


På det igen!

2009-04-21 | 09:37:24
Ja, då va man på det igen. Denna gången ska jag ge det en chans, bilddagboken är inte så värst roligt längre :)

hug
Alexis






Välkommen till min nya blogg!

2009-04-21 | 09:33:26


RSS 2.0