Ta mig tillbaka!

2010-01-27 | 11:29:23

Jag vill tillbaka till Puerto Rico!

never ever!

2010-01-26 | 19:09:12

I need you, I´m ready..so take it!!

min goa lillasyster, puss på dig!

2010-01-26 | 01:43:11
773a72c15704097a53de44e7a5f04eb4.png

Kolla varifrån!

min goa lillasyster, puss på dig!


Gone

2010-01-25 | 18:20:46
Är så j*vla nöjd nu, min psoriasis är nästan helt bort!! Fatta vilket självförtroende jag kommer få :) Sommaren 2010 kommer jag sent glömma (fast sommaren 2009 va ju ändå bäst) :D

Jag har så mycket jag vill få gjort, men känner ingen ork just nu..skolan och flytten måste först klaras av innan jag går på något annat..så enkelt är det.

En fråga? Vart hittar man alla dessa lägenheter? Myndigheterna säger att där FINNS men jag säger att dom inte är lediga! Så är det, en Reistad har ALLTID rätt? Eller hur pappa? (Amen ojdå, Fanny är ju också med på den fronten nu ju) :) En liten Reistad hon med. Envis ska man vara, annars får man inte ut något av livet!! :)


wiie

2010-01-25 | 18:06:53
I´m back on track :)


1..2..3,

2010-01-18 | 18:17:57
 4: här kommer en myra

Hej alla läsare!

2010-01-15 | 14:17:17
Som jag ni har märkt så har jag inte bloggat på lite mer än en vecka, tid för det nu! Tittade min läsarstatistik, fast att jag inte har skrivit på någon vecka, så kvarstår mina läsare. Är mitt liv så intressant? Tydligen.

Jag har min blogg för att jag ibland kan behöva skriva av mig pga olika anledningar, och idag har jag saligt mycket att skriva om..men jag "blottar" inte mig här, aldrig i mitt liv! Och jag är inte ute efter att tjäna pengar på min blogg, då jag aldrig kommer kunna komma upp i den statistiken, vet ju många som bara bloggar för att försöka få pengar. Men liksom, vem vill spendera hela sina dagar bara åt att blogga? Jovisst, man tjänar pengar..men man blir en liten ensamvarg. Jag vill ha ett socialt och trevligt jobb, inte sitta inburad i mitt eget hem och inte träffa mina kollegor. Nix, inte en chans! Plus att majoriteten blir utsatta för hot, kränkningar och vise varsa. Detta är väl inget man vill utsätta sig själv för? Förstår mig inte på dagens ungdom ibland, det är väl inte coolt att vara någon som man inte är? Man ska vara sig själv, det mår man bäst av. Låtsas att man är någon annan, det är bara patetiskt! Aja, nog om bloggandet, blir bara sur :)

Jag har börjat skolan, går suveränt och det gillas. Datakunskapen kommer vara klar i feb, då jag redan kan allt om datorer, plus att det är så himla lätt! Som sagt, skolan går bra. Är på sjukhuset 3ggr i veckan då jag solar för att bli av med min psoriasis, ajajaj..men det är snart ett minne blott :) Är redan så oerhört lycklig, då allt syns mindre..inte lika rött och torrt som innan.

Livet rullar på och jag börjar känna mig bättre, psykiskt..det är långt ifrån bra, men det är på bättringsväg.

Nu väntar min lunch, uppdaterar mer sen..KRAMIS


imorgon blir min lillasyster 4mån, älskar dig! :)

Jag får inte nog av lillsnorre :)

2010-01-07 | 21:49:49


hahahhahahhahahaha, ligger dubbel på golvet!!

Herr Rosa!

2010-01-07 | 19:52:38

hahahahahha, alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen :)

FELIX

2010-01-07 | 19:47:07

hahahaha, jag dör! Älskar denna gamla reklam, gamla godingar är ju helt klart bäst!

...

2010-01-07 | 18:44:51

Kissies "nya" äckliga läppar!

2010-01-06 | 01:22:34
Hon tror verkligen att man är avundsjuk på henne, inte en chans att jag är det! Inte en chans att jag hade velat vara i hennes skor, INTE EN CHANS!! Hoppas verkligen för denna Kisse katt skull att hon vaknar upp en dag och tittar sig i speglen, what the fuck? Nå killar, nu är det upp till er...detta är väl inte sexigt eller snyggt?

I don´t think so!


öööörk!

Tips

2010-01-05 | 23:25:22
Terese från Göteborg, bra sida!

Klä av dig, klä på dig..

2010-01-05 | 22:30:24

haha, ja det va ju den mening som jag har fått höra som mest idag..kan ju faktiskt misstolkas men nu är det så här att jag va hos doktorn tidigare idag. Jag vet, väldans mycket doktor för min del nu..kommer bli det i några månader framöver. Denna gången va jag där för min psoriasis, fick klä av mig 3ggr..för att läkaren inte kunde bestämma sig, haha! Blev undersökt och sen fick jag sola, ska sola två ggr i veckan nu..så ska dit på måndag igen.

Imorgon ska vi på en tur genom hela skåne..först ska vi till klippan på kalas hos pappa, som fyller hela 45år imorgon! Grattis till honom <3 Sen efter det ska vi köra till Jonstorp, där bjuds det på middag har jag hört ;)

Just nu sitter Biffen och Sebbe i soffan och spelar, så jag har flyttat ut till köket :) Jag får ju allt ge med mig, lite iaf. Nej nu ska jag läsa lite bloggar, bla om Kisse katt jag kallar henne pisse katt, för att jag verkligen ogillar den människan! Kan inte med folk som skryter om sitt vardagliga liv och bara ljuger ihop en massa för att få fler läsare...mjau!


Jag, moster Lotta och min kusin Elin..<3 Love you babes


Been there done that!

2010-01-03 | 17:39:30
Har inte uppdaterat på ett tag nu, ni vet det har ju varit nyår och allt..så man har inte tid till bloggen. Så nu ska jag berätta hur mitt slut på 2009 har varit.

Först kom lillasyster på besök i måndags, så på tisdagen åkte vi in till malmö för att möta upp pappa och storasyster :) Träffade även världens sötaste lillasyster, Fanny :) Så mysig hon börjar bli, börjar bli stor flicka nu ju! Stolt storasyster. Storasyster tess följde med mig hem och segade här en hel dag, jag somnade på soffan och hon la o böla åt en film..haha..ni vet, hon är ju gravid så hormonerna trycks ut genom vartenda hårsäck på kroppen :) Tvättade när hon vart här..sen har jag bara städat vartenda dag..

Just det, vi vart ju på ikea i onsdags också..fick med mig en del hem..doftljus (som vanligt), en hylla som igentligen skulle stå i duschen, men jag vill inte förstöra den..så den fick stå i köket så länge :P haha!

Jag fick pms innan nyår, och detta gjorde att jag verkligen inte alls vart sugen på att fira nyår...förstod verkligen inte varför man ska fira att det är ett nytt år! haha, kvinnor! Iaf, tog min tumme ur rumpan och drog hem till Anna..trevligt..men vi stack hem vid 2 igen...skönt! :)

Igår bjöd sebbes päron oss på bowling..haha, fast att jag här hur dålig som helst, så vart det så himla kul! :) Jag losade rätt stort om man säger så. Sen efter det blev vi bjudna på mat hemma hos dom, gottans! Senare på kvällen togs det fram ett spel, så himla svårt..inte så värst avancerat men frågorna kunde man ju inte..

Nu är sebbe iväg och åker skridsko med sin far. Som svärmor sa: -Slapp du också ut o frysa??
Oh, ja..jag skulle ut och springa innan, men när jag stack ut en tå på balkongen så blev den helt stelfrusen..så jag ska inte röra mitt fläsk mer än hem till dom sen för att äta deras goda potatismos :) päremos som jag kallar det.

Ooh, glömde berätta..Jag kom in på skolan..står som reserv på engelskan..men aja det löser sig! Så jag är väldigt lättad.

Nej nu har jag inte tid att sitta här och uggla. HEJ SVEJ

RSS 2.0