Favoriten!

2009-12-30 | 15:01:00

detta är min favorit nu..får gåshud!

Kudden kallar

2009-12-30 | 00:59:57
Så nu säger jag natti natti, sov så gott.


saknar sommaren i Eslöv, alla roliga fester i våran lägenhet :)

Trött på alla missförstånd!

2009-12-29 | 23:07:47
Så skrattretande så att man kan gråta...tycker att man ska ta reda på fakta först utan att anklaga någon för något man inte gjort. Det kan faktiskt såra en hel del. Hoppas att du ringer imorgon och har en jävligt bra förklaring, för jag vet då inte vad detta handlar om.

Grym låt!

2009-12-29 | 20:47:58

Gammal, men gillar den som faaan!

Frukost på max!

2009-12-29 | 17:39:28
När vi kom in till Malmö idag sprang vi bort till stortorget för att kränga MAX..fy vad gott! Vi vart dom första in på matkedjan..som vi skrattade när vi åt..tror att vi satt helt själv i lokalen, så skit samma :)

Här kommer några bilder från idag:


ni får ursäkta min hårfärg, jag ska färga det brunt igen..ser hemskt ut! :)

Mörkt!

2009-12-29 | 08:04:03
Javisst, fy för vad det är mörkt nu för tiden..eller det kanske det har varit rätt länge? hehe, Idon´t know, för jag går aldrig upp innan 11 annars :) Men idag ska man åka till Malmö.

Fy fan vad irriterande, igår när jag stod och lagade mat...tror ni inte att spisen går sönder igen? Nu är det på tiden att vi får den utbytt, jag menar denna är från artonhundra-frös-ihjäl..så nu kan man ju hoppas att dom fattar att den inte fungerar? Man ska väl kunna ha två plattor och ugnen igång eller? Jag tror att dom moderna tillåter detta ;)

Nu ska jag väcka Josefine, hon ser ut att sova gott..vi höres senare!



I know what I want!

2009-12-28 | 17:58:56
Just det, det vet jag!

När jag ska gifta mig, vilket jag ska göra någon gång..så ska jag ha ett grekiskt bröllop, tänka er så fint men dyrt..det kan de vara värt :) Allt ska vara i blått, vitt, till mat ska det vara massa sallad och kött med grekiskt lantbröd..världens mysigaste bröllop va?

Dom säger ju det att brudens far ska betala en del av Bröllopet..där hör du pappa - Detta kommer inte bli billigt, hahahaha skämta! Nej, undrar när man kommer ha råd till att spara till sitt bröllop...man kan ju hoppas att det trillar in några miljoner på mitt konto så att jag kan göra vad jag vill :)

Nej, nu ska jag ner på entre och hämta ut en grej, sen möta syster vid bussen..snabbt in på willys och sen hem och laga middag..idag står det WOKAT på menyn.

Josefine!

2009-12-28 | 15:28:35
Lillasyster Josefine kommer på besök idag, ska bli hur trevligt som helst.. :)

Usch

2009-12-28 | 11:52:50

Just nu känner jag ig nerstämd och ledsen, det vart snart två månader sedan någon i min familj vart här nere och hälsade på mig. DET GÖR ONT! Jag vill träffa min familj oftare, bara umgås!

Men min syster kommer imorgon, det känns skönt! Sen hoppas jag att alla kommer ner här helgen i Mars då jag fyller tjugotvå, det är lång tid kvar tills dess...men inte för mig, eftersom att jag inte träffar dom så ofta så är det snart för mig.

Ibland känner jag mig väldigt tofflig, vilket jag inte är...det är bara det, åker jag till pappa så jobbar han natt..vill ju umgås med honom. Åker jag till mamma, så är det samma där..åker jag till Mamma för att umgås med syster, så umgås hon med Teo eller så somnar hon hur tidigt som helst.

Skit i det nu, sitter bara och deppar ihop.

Idag fyller Jonas hela 41år..Grattis till honom. Nästa vecka har jag och Sebastian sex månader tillsammans. Nästa Onsdag fyller pappa 45år, Grattis till honom, och nästa Söndag fyller Sebastian 26år..Grattis till honom med.

Nu ska jag städa här lite tänkte jag, hej!


en bild från min fest när jag fyllde 21!


Förändring

2009-12-28 | 00:17:04
Jag har färgat mitt hår, nu är det i färgen mahogny..just nu har jag inte vant mig med den nya hårfärgen. Men snart nog kommer jag ju trivas, så är det alltid med nya hårfärger.

Imorgon ska jag inte göra ett smack känns det som, ville ju tvätta..men tvättstugan är upptagen.

På tisdag hämtar pappa storasyster i Ekeby och kör henne till Malmö, då han själv ska till Malmö..väldans snällt av honom, då det inte ens är hans barn :) hehe. Jag ska möta pappa och Tess i Malmö, ska få min julklapp av pappa..undrar vad det kan vara? Sen följer syster självklart med hem till Trelleborg, på kvällen får hon hjälpa mig att tvätt, snällt av mig va? :)

På Torsdag är det nyår, och jag har inte planerat något..jag är inte sugen på en vrålfest, jag är däremot sugen på att bli lite små full om ni förstår vad jag menar?

Har ju glömt skriva vad jag fick i julklapp:
Presentkort på H&M, pengar, manikyrset, nagellack, diadem, parfym x2, tunika från gina, ljuslykta, silver halsband av min pojkvän..fick även en julklapp av André innan han åkte till Las Vegas, pengar av honom.

För presentkortet och pengarna handlade jag:
Väska, leggings med dragkedja längst ner, en långskjorta, örhänge, mascara, peelingtvål, body lotion, ansiktskräm, leggings med knappar längst ner och en tunika från gina...

Jag blev väldans nöjd med mina julklappar faktiskt :) Tackar för allt!

Nej, nu måste jag umgås lite med min man...hej svej!

tillbaka..

2009-12-26 | 16:59:24
nu är jag tillbaka igen!

Julen har varit hur trevlig som helst..men nu ber jag om ursäkt igen..ska iväg idag igen..så vi höres väl imorgon, ville bara att ni skulle veta att jag levde ;)

Höres!

2009-12-24 | 01:34:23
Höres efter jul..en bild från ikväll kommer här:

wiie

2009-12-23 | 16:46:45
Min mobil har kommit och jag har redan hämtat ut den :) Så fin den är, min nya kärlek...pryl"bög" som jag é.

Nu ska jag hoppa in i duschen, har varit på stan och handlat den sista julklappen. Om 1h ska vi vara hos svärföräldrarna..

Passar även på att önska er en riktigt GOD JUL, kommer inte uppdatera under julen..kramis!


En..

2009-12-22 | 23:30:27
ny mobil är påväg hem till mig :) Bästa julklappen, man tackar!!


Patetiskt!

2009-12-22 | 14:10:25

Kvinnor över lag ska alltid försöka vara bättre än någon annan kvinna, skulle det nu vara så att en annan kvinna..tex jag är bättre än dig, ja då skulle det ju vara katastrof! Så trött på kvinnor som ska skryta om sitt liv att det är så satans perfekt, VARFÖR tror jag er INTE? Jag är lycklig, men jag har lång ifrån ett perfekt liv! DET ÄR SEXIGT ATT KUNNA VARA ÄRLIG!!


RSS 2.0