jag lever

2010-06-22 | 13:30:03
skulle bara berätta att jag lever. Vi har det bra här, grillar, solar och myser..vill slänga mig i poolen, men det är inte kul helt själv.
Idag är jag i v18, tiden går fort va? Magen växer, och jag som trodde att jag skulle få en liten mage..tjing, där fick jag rakt upp i huvudet. Igår kände jag dom första "sparkarna", känns som kurret i magen fast mer bestämt. 
Föresten så är jag fruktansvärt dålig på att blogga, jag tycker inte att det är så himla kul. Jag har bloggen för dom som typ inte har facebook, eller som bara tycker att det är kul att läsa bloggar. Jag älskade att läsa bloggar innan, men nu..usch, jag håller mig till en två stycken, sen får det vara bra.
Imorgon kommer Anna och Emma hit, trevligt. Tänkte faktiskt plocka fram barbie, jag tror att Anna och Emma blir glada ;) nej, men jag tänkte att vi kunde bara njuta av det fina vädret, spela och snacka. Sen på Torsdag är de tid för the D day :) Nämligen ultraljudet som jag har tjatat om i några veckor! Ska bli så himla kul! Efter UL ska vi till Ekeby, hem till mormor och hälsa på moster som är nere från Göteborg med sin kille. På fredag ska vi till Ystad och fira midsommar, ska bli mysigt. Lördag är det tid för grillfest här, wiie:) 
Nu ska jag springa ut till solen, ha en trevlig dag!

Mån om sina vänner!

2010-06-16 | 00:09:45

För när man blir vuxen inser man att man bara har ett fåtal äkta vänner, och jag vet vilka mina är! Min familj, Sebbe, Emma, Martina, Anna och Susanne..det är vänner som jag vet alltid finns där, även om det inte behöver vara en tjänst, så finns dom alltid där för att lyssna. Jag är verkligen inte bäst på att höra av mig, men ärligt..det är ju inte någon av oss, men jag älskar er djupt!

Som förra veckan kände jag att jag behövde prata med Susanne, komma bort..och som vanligt va jag välkommen hem till henne! Jag verkligen älskar hennes familj, alla är välkomna och där är alltid fullt hus..alla hjälper varandra, vad det än är. Har alltid gillat hennes familj, lite udda så där, men vilken familj är inte det?

Men idag har jag funderat riktigt, att jag verkligen älskar att jag har ett fåtal vänner, vänner som står mig så nära...somliga kan jag inte berätta allt för, somliga berättar jag ALLT för :) Vissa säger att en äkta vän är någon man kan berätta allt för, jaa kanske till en viss del? Jag menar, i en vän som man kännt i 2år, kanske jag inte berättar lika mycket för en som jag kännt i 12år?

På tal om något helt annat, så allt det hära med graviditeten känns så underbart! Så underbart att jag bara vill krama om alla nära och kära :) Och jag tycker att det är så skönt att mina svärföräldrar "vågar" fråga mig om saker, just om graviditeten osv..vill ju kunna prata med dom också om "problem"...ja ni hajar ;)

Och sen det hära med ex pojkvän osv, äntligen säger jag..eller jag ropar ut det..så skiter jag fullständigt i vad han gör osv..har ju inte gjort det till hundra innan (det gör man ju nästan aldrig, alltid nyfiken osv). Men nu med nytt nr och en ny start, så har jag verkligen glömt denna människa. Ni får inte misstolka mig eller något sånt, men jag tycker att detta är något utav det skönaste jag någonsin varit med om. Och jag vet att han tycker detsamma.

Nu på söndag får vi låna Anders hus (sebbes chef), ska bli så skönt att vara själva..vi är det ofta ju, men inte mitt i veckorna ;). Så vi ska iaf låna huset i en vecka, njuta den veckan. På fredag är det fest hemma hos Tina i hennes nya bostad :) ska bli trevligt. Och nästa torsdag är det tid för ultraljud, som vi längtar!! :D Älskade bebis, vi älskar dig redan!

Nej nu blev detta ett väldigt långt inlägg, hoppas att ni inte blev uttråkade ;) Iaf, för er som inte vet, så är jag i v17 nu..tiden går fort :)



Här har vi magen i v17 :)


Hell yeah

2010-06-08 | 19:28:26
HAHAHAHA! Jag skrattar så att jag håller på att kissa ner mig, lite genomskinligt..och även så patetiskt. I vissa stunder ångrar jag ALLT! Då jag förstått vem du igentligen är.

Nej, nu ska jag dra mig till Eslöv.. :) hör inte till vanligheterna precis. Men idag kände jag för att umgås med Susanne..puss hej

Våran mage, våran bebis

2010-06-04 | 15:57:47



Magen v15, börjar synas mer och mer :) den 24/6 ska vi på ultraljud, kommer bli så spännande!


In a moment like this

2010-06-01 | 19:43:53
Shit pommes, jag verkligen älskar den låten. Men jag älskar tysklands bidrag ännu mer :)

aja, igentligen skulle jag bara skriva att jag lever och att jag uppdaterar mer senare..nu ska jag äta dinner.


Snutte då <3

RSS 2.0