Redo

2010-11-09 | 13:36:50
Nu är vi redo här hemma, nu kan storken komma.







En del utav BB-väskan har jag plockat ihop..


Favoriten

2010-11-09 | 12:51:01

finns en lite snabbare version utav denna, dock hittade jag inte den!

Morning

2010-11-09 | 10:12:20
Godmorgon på er alla!

Jag har haft en ljuvlig natt, vaknat EN gång, vilket inte har hänt på åtta månader. Lilleman är nog också trött idag, han har inte rört sig så himla mycket..bara ett knä som tryckte utåt när jag tryckte på honom. Tror att vi båda laddar energi tills förlossningen!

Idag kommer min kära syster och hennes bebis hit, lille Lovis. Dom ska sova över här, mys!
På Torsdag har vi fullt upp, inom loppet på 3h ska jag hinna till BM, till socialen och skriva under papper ang faderskapet och sen springa/gå hem och sätta igång tvätten. Fullt upp med andra ord.

Nu ska jag göra lite nytta här hemma! BYE

Latmask

2010-11-08 | 19:35:54

Idag har jag inte gjort allt för många knop här hemma, jag har bara latat mig framför datan. Vid halv fyra gick jag in i sängen för att vila mig, vaknade halv fem..då kom mannen hem. Det är inte allt, jag har varit ännu latare, orkade inte laga middag idag..så det fick bli sibylla. Så satans gott ibland! Sebbe har stuckit ner till bowlingen, när han kommer hem blir det duschen, en liten kvällsfika (mariekex med smör & te)till sist ska vi titta på vårat favoritprogram, pensionärsjävlar! HAHA, skrattar så att man gråter ju!

HAHAHA, måste berätta...lite svårt här på bloggen, roligare om man är med i verkligheten. Men iaf, igår satt jag i sängen och läste reklam från ICA, läste högt för Sebbe..MASSA extrapriser osv. Hittade en skinka som va vedeldad..haha men jag missförstod texten, och trodde att det va en Italiensk skinka (man säger ju ved eldad, men jag smackade ihop allt-i-ett, så blev det vedeldad..) hahahaha fy fan vad jag skrattade. Kom på det själv innan sebbe sa något. Ja, ibland förvånar det inte mig..


Kära du

2010-11-08 | 14:58:43

Detta pågår just nu på bloggen

2010-11-08 | 11:20:48

OMBYGGNAD!!!


I väntans tider

2010-11-08 | 08:12:57
nej precis, inget är som i väntas tider, men just nu tar jag en dag i taget. Jag längtar oerhört mycket efter vårat barn, något otroligt! Jag har haft rätt mycket känningar att det kan finnas en chans att det startar, men man ska inte hoppas för mycket. Förvärkar, sammandragning och bitar av slemproppen började lossna redan för snart 2v sedan. Detta behöver ju inte betyda att han vill ut nu, men snart..och i vilket fall som helst så är ju 2dec väldigt snart. Men själv hoppas jag på att han kommer i slutet av november, detta kan man ju alltid spekulera i, men han kommer när han är redo.

Skulle bara slänga in ett snabbt inlägg, nu ska jag lägga mig igen, förvärkarna är inte sköna, och bebis trycker på lite här och var.


Väntar..

2010-11-05 | 22:14:50
Nu väntar jag bara på att Idol ska börja igen, har inte sett den innan ikväll..men hörde lite av Jay..alltid lika bra! Men nu måste jag bara se vem som åker ut, hoppas på Elin faktiskt :) känner mig elak.

Sen blir det sängen, är trött som vanligt. Imorgon ska vi ut och äta, mums!

Ha en trevlig kväll, så "hörs" vi.

Fågelboet

2010-11-05 | 11:28:35
Just nu har jag kommit in i en period då jag vill fixa o dona, (varit det tidigare också, men ännu mer nu). Jag blir stressad om här är stökigt, en liten skål i diskhon kan jag få panik av. Städade igår, men jag ska hitta något att städa idag, göra fint i boet nu innan lillfisen kommer <3

Tänkte faktiskt även plocka ihop lite saker i BB-väskan..sen ska vi bära hem en bas till J&M, dom ska få äran att ha den i sin bil :)

Detta är helt sinnes, 27dagar kvar, ynka 27dagar. Kommer ihåg när jag skrev, 100dagar kvar till svärmor, och bara då kändes allt så nära. HAHA, man skrattar åt sig själv så "löjlig" man va. Men nu märker man hur nära det är, männsikor i min närhet är mer uppstissade än vad jag är..DET ÄR GULLIGT :)

Tänka sig, snart är vi föräldrar. Något gulligt som blev sagt här hemma:
Jag: Tänk älskling, snart är du pappa!
Sebbe: Jag känner mig redan som en pappa.
Jag: Jo iofs.
Sebbe: Ja även om han inte är ute, så är han där inne och jag är hans pappa.

Han är bara för gullig, ibland kan tom Sebbe charma hela världen ;)


v37 (v36+1)

smärta lite här o var..

2010-11-03 | 11:11:13
Igår va jag och hämtade ut mina skenor till händerna, har sovit skönt genom hela natten. Dock vaknade jag klockan sex imorse med värsta kramp i tummarna. Men tror att det är en biverkning faktiskt. Ska ha dessa i tre månader, både när jag sover, städa och fixar med saker. Blir nog bra.

Förra veckan hade jag sammandragningar och förvärkar en hel natt, men dom gick över till sist. Men nu har dom börjat komma tillbaka, även på dagarna. Jag blir lurad hela tiden, nu kanske lilleman vill komma ut..haha, bara för det får jag gå över tiden? Han kommer ut när han vill, när det blir alldeles för trångt där inne.

Idag ska vi till BB, måste ju se hur där ser ut. Imorgon kanske pappa, fanny och josefine kommer hit en sväng..HOPPAS! :)

Nästa vecka ska vi till socialen och skriva på papper om faderskapet, skönt att ha det gjort..

aja, nu har jag inte mer lust att skriva..

klagomål

2010-11-01 | 13:21:40
Nu tänker jag lämna in lite klagomål till gravidguden, då jag vet att det finns en sådan gud. Har man inget annat att tro på, då får man hitta på något eget.

Härmed lämnar jag, ALEXANDRA REISTAD in några klagomål om varför jag är "trött" på att vara gravid.

1. Sömlösa nätter
2. Ont precis överallt
3. Humörsvängningar
4. Svullen om fötter och fingrar

Detta är bara några klagomål, men nu vill jag att min inneboende ska titta ut. Kan ni inte framföra detta meddelande till Lille L?


RSS 2.0